De ce SEMSEO? - Pagina principală
Pagina principală / Despre noi / De ce SEMSEO?

Cum funcționează publicitatea pe internet și cum să administrezi un site?

Și oamenii au hotărât: „Fie să fie Internetul!” și au creat 1000 de computere, pe care le-au conectat într-o rețea. În a doua zi, creatorii au populat noul univers cu primele site-uri. În a treia zi, magazinele, băncile, cinematografele, policlinicile și institutele au început să funcționeze aici. Din păcate, în a patra zi, majoritatea proiectelor au murit din cauza incapacității de a supraviețui în noul univers. Cu toate că s-au stins, în a cincea zi, milioane de oameni au continuat să migreze pe Internet din viața reală. Dar abia în a șasea zi a apărut cineva care știa cum să asigure supraviețuirea și dezvoltarea afacerii în Internet. În a șaptea zi, nu toți se odihneau. Oamenii de afaceri calculați și prevăzători căutau modalități eficiente de promovare a afacerii lor în noul univers, pe Internet.

Cui i-ați încredințat gestionarea afacerii dvs. pe Internet?

Poate că dezvoltatorii sau administratorii de sistem ți-au promis să îți dezvolte site-ul? Dar Internetul nu este domeniul lor, iar proiectul, cel mai probabil, va muri așa cum au murit dinozaurii. Neașteptat și fără o cauză științific stabilită. Poate că un angajat permanent s-a angajat să gestioneze integral afacerea online? Absența abilităților speciale și a cunoștințelor tehnice își va duce site-ul într-o perioadă glacială. Acest lucru nu numai că îngheață activele tale, dar și răcește simțurile fierbinți ale cumpărătorilor față de site.

Dar organizarea unei afaceri pe Internet este echivalentă cu conducerea unei afaceri în viața reală.

Publicitatea pe internet, cum funcționează? Principiile funcționării unui site pe internet. Cum să obții beneficii de pe site? Cum să îl promovezi corect pe internet? A umple, optimiza, administra și promova.

Plasarea unui site pe Internet este similară cu căutarea unui spațiu comercial sau birou potrivit. Întreținerea tehnică a unui site – este ca și cum ai schimba becurile, repara un lift sau instala țevi de scurgere. A umple un site – este ca și cum ai aranja produsele pe rafturi. Campaniile publicitare pe care le desfășori în viața reală trebuie, de asemenea, organizate pe Internet. Optimizarea pentru motoarele de căutare – este perfecționarea tuturor proceselor de afaceri pentru ca potențialul cumpărător să afle cu 100% siguranță despre oferta ta. Dar știți cine poate administra în mod egal toate tipurile de management, începând de la repararea instalațiilor electrice și până la desfășurarea unei campanii publicitare?

Gestionează integral un site compania IT din Moldova „SEMSEO”, care știe să:

Creșterea vânzărilor prin intermediul Internetului reprezintă 40%, depășind creșterea comerțului tradițional. 73% dintre utilizatori au făcut cel puțin o dată cumpărături după căutarea unui produs pe Internet. În companiile care au un site eficient, unul din patru cumpărători provine din Internet.

„SEMSEO” – garanția supraviețuirii și dezvoltării site-ului tău!

seo оптимизация