AMO CRM - Pagina principală

Integrarea și configurarea amoCRM în Moldova

SEMSEO, axată pe integrarea, instalarea și configurarea amoCRM în Moldova începând cu anul 2016 și având o experiență extinsă în atragerea vizitatorilor pe site-uri și transformarea acestora în clienți prin configurarea eficientă a amoCRM. Parteneriatul oficial cu amoCRM subliniază statutul înalt al companiei în acest domeniu. Mai jos sunt detaliate serviciile oferite:

  1. Vânzarea licențelor amoCRM: Oferim clienților noștri posibilitatea de a achiziționa licențe amoCRM, oferindu-le acces la instrumente puternice de gestionare a relațiilor cu clienții. Prin achiziționarea licențelor prin SEMSEO, plătiți aceleași prețuri ca și pe site-ul oficial www.amoCRM.ru +20% TVA la cursul BNM în lei. De asemenea, emitem e-factura. Ca parteneri oficiali în Moldova, oferim cadou un extra 1 lună în plus față de cele 2 luni oferite pe site-ul oficial la achiziționarea licențelor pe 1 an.
  2. Integrare cheie amoCRM: Experții noștri competenți se ocupă de integrarea completă a amoCRM, oferind clienților soluții gata făcute „cheie în mână”. Acest lucru include configurarea tuturor parametrilor necesari, adaptarea sistemului la specificul afacerii clientului și asigurarea pregătirii acestuia pentru utilizare.
  3. Configurare și consultanță pentru lucrul cu amoCRM: Oferim servicii extinse de consultanță, concentrate pe utilizarea eficientă a amoCRM. Aceasta include instruirea angajaților, configurarea proceselor de lucru, optimizarea sistemului pentru a crește productivitatea și maximizarea rezultatelor.
  4. Lucrul eficient cu vizitatorii și transformarea lor în clienți: Avem o vastă experiență în atragerea vizitatorilor pe site-uri și transformarea acestora în clienți. Acest lucru include strategii de conversie, analiza comportamentului utilizatorilor și măsuri pentru creșterea eficienței interacțiunii cu potențialii clienți.
  5. Parteneriat pe termen lung cu amoCRM: Ca partener oficial al amoCRM din 2016, compania stabilește relații pe termen lung cu clienții, asigurându-le fiabilitate și stabilitate în utilizarea sistemului. Între 2016 și 2024, amoCRM a fost integrat în peste 50 de companii din Republica Moldova. Au fost vândute peste 700 de licențe amoCRM.

Ne mândrim cu experiența și profesionalismul nostru în domeniul integrării și configurării amoCRM, căutând să furnizăm clienților soluții avansate pentru gestionarea eficientă a relațiilor cu clienții.

Profilul companiei noastre în lista de parteneri amoCRM – https://www.amocrm.ru/partners/semseo

Prețurile pentru AmoCRM în Moldova

Parteneri amoCRM în Moldova

Trimite o solicitare