Soluții integrate
de internet-marketing

Orice site, care este corect administrat,
aduce profit!

Administrarea și promovarea este responsabilitatea webmaster-ilor sau a angajaților companiei site-ului. Această concepție greșită distruge multe proiecte de succes in Moldova, deoarece administrarea și promovarea site-ului necesită o competență profesională, cît în marketing, atît și în funcționarea motoarelor de căutare și a carecteristicilor tehnice ale site-ului. „SemSeo” vă propune un management complet și profesional al site-ului Dvs, incluzînd SEM și SEO și vă garantează creșterea eficienții Dvs prin următoarele acțiuni:

Scrim texte de vînzări

Textele de vînzare, în același timp și modelate pentru motoarele de căutare cu un număr optim de interogări – sunt necesare pentru promovarea site-urilor. Dreptul de autor al companiei noastre este unic, se citește ușor – vinde bunurile Dvs.
SEO – copywriting

Plănuim o publicitate
de succes

Trăsăturile publicității contextuale constau în afișarea publicitații doar utilizatorilor interesați de ea, adică orice investiție vă asigură un profit.
SEM publicitatea contextuală

Informăm despre Dvs
în rețelele de socializare

Rețelele sociale – una dintre cele mai efective metode de comunicare cu publicul în întregime. Nou știm, cum să atragem și să deținem abonații cu niște conținuturi unice.
SMO, SMM, SERM

Promovăm site-ul
pe internet

Optimizarea site-ului de către „SemSeo” vă va ajuta să identificați orice problemă. Optimizarea internă și promovarea site-ului vă asigură promovarea garantată în Top.
Optimizarea SEO a site-urilor

Administrăm site-ul
și îl promovăm

Completăm site-ul cu diferite conținuturi informative, gestionăm poșta electronică, vă oferim recomandări și metode de dezvoltarea a site-ului Dvs – și mai oferim multe alte servicii de administrare a site-lui.

Administrarea site-urilor

Asigurăm deservirea
tehnică a site-ului

Noi nu doar plasăm site-ul pe internet, dar avem grijă de securitatea lui, creăm copii de rezervă a conținutului site-ului Dvs, majorăm viteza pînă la 300 %! Pentru noi – aceasta nu este o problemă!

Deservirea tehnică

Studiem proiectul
și corectăm deficiențile

Noi oferim toate tipurile de audit pentru a înbunătăți condițiile site-ul Dvs. Posibil că, webmaster-ii nu au organizat optimizarea SEO sau angajatul Dvs a copiat conținutul de pe alt site. Vom identifica toate defectele!

Proiectarea și audit-ul site-ului

Implimentam si setam amoCRM

Din păcate acest articol este disponibil doar în Rusă.

Clienții noștri

Itaxi
Guvern24
Moldcell
Lvivske
Grand Secret
Solei
Mac-Stro
Matrix
Canon
Medpark
Europa Plus
Lafarge
Remont24
Gagauzia vin
Cvantid
Tokyo Sushi
Sits
Evroremont
Handles
Samani

Articole

(Ру) we423

Din păcate acest articol este disponibil doar în Rusă. ...

(Ру) Как и...

Din păcate acest articol este disponibil doar în Rusă. ...

(Ру) 9 ошибок...

Din păcate acest articol este disponibil doar în Rusă. ...