SEO experti din Moldova - Crearea, optimizarea si promovarea site-ului

   Administrarea și promovarea site-ului este responsabilitatea webmaster-ilor sau a angajaților companiei site-ului. Această concepție greșită distruge multe proiecte de succes, deoarece administrarea și promovarea site-ului necesită o competență profesională, cît în marketing, atît și în funcționarea motoarelor de căutare și a carecteristicilor tehnice ale site-ului. „SemSeo” vă propune un management complet și profesional al site-ului Dvs, incluzînd SEM și SEO și vă garantează creșterea eficienții site-ului Dvs prin următoarele acțiuni:

Studiem proiectul și corectăm deficiențile (Proiectarea și audit-ul site-ului) Noi oferim toate tipurile de audit pentru a înbunătăți condițiile site-ul Dvs. Posibil că, webmaster-ii nu au organizat optimizarea SEO sau angajatul Dvs a copiat conținutul de pe alt site. Vom identifica toate defectele!

Asigurăm deservirea tehnică a site-ului (Deservirea tehnică) Noi nu doar plasăm site-ul pe internet, dar avem grijă de securitatea lui, creăm copii de rezervă a conținutului site-ului Dvs, majorăm viteza pînă la 300 %! Pentru noi – aceasta nu este o problemă!

Administrăm site-ul și îl promovăm (Administrarea site-urilor) Completăm site-ul cu diferite conținuturi informative, gestionăm poșta electronică, vă oferim recomandări și metode de dezvoltarea a site-ului Dvs - și mai oferim multe alte servicii de administrare a site-lui.

Promovăm site-ul pe internet (Optimizarea SEO a site-urilor) Optimizarea site-ului de către „SemSeo” vă va ajuta să identificați orice problemă. Optimizarea internă și promovarea site-ului vă asigură promovarea garantată în Top.

Informăm despre Dvs în rețelele de socializare (SMO, SMM, SERM, ) Rețelele sociale – una dintre cele mai efective metode de comunicare cu publicul în întregime. Nou știm, cum să atragem și să deținem abonații cu niște conținuturi unice.

Plănuim o publicitate de succes (SEM publicitatea contextuală) Trăsăturile publicității contextuale constau în afișarea publicitații doar utilizatorilor interesați de ea, adică orice investiție vă asigură un profit.

Scrim texte de vînzări (SEO – copywriting) Textele de vînzare, în același timp și modelate pentru motoarele de căutare cu un număr optim de interogări – sunt necesare pentru promovarea site-urilor. Dreptul de autor al companiei noastre este unic, se citește ușor – vinde bunurile Dvs.

   Mai mult de 50 de tipuri de servicii atît în Moldova, cît și în străinătate ( toate tipurile de audit, deservirea tehnică, SEO, publicitate în internet pe site-urile din Moldova, majorarea vizualizărilor în YouTube, majorarea like-urilor în Facebook, etc) Noi le împreunăm în dependentă de planurile Dvs individuale și sensul fiecărui proiect.

   Echipa „SemSeo” – sunt specialiști, care fac totul, pentru ca existența Dvs de pe internet să vă aducă venit.

SEMSEO – abordare complexă și profesională! 


Clientii nostri

Noutați


Articole

Promovarea în