Gestionarea si dezvoltarea site-ului. Recomandari pentru dezvoltarea site-urilor. | SEO optimizare
Pincipala / Servicii / Gestionarea si dezvoltarea site-ului

Gestionarea si dezvoltarea site-ului

Sunt foarte multe de sisteme de gestionare a site-urilor si necesta anumite cunostinte in domeniul respectiv. Specialistii companiei SEMSEO vor prelua obligatiunile cu privire la sarcinile de management si dezvoltare a site-ului dvs in reteaua internetului.

Gestionarea si dezvoltarea site-ului consta in:

  • Recomandari pentru dezvoltarea site-ului. Fiecare companie isi da intrebarea cu privire la dezvoltarea site-ului sau. Cum sa profitam corect de site? Ce trebuie de facut, ca site-ul sa aduca profit? Sunt niste provocari, cu care se confrunta orice companie! Determinarea scopului site-ului. Determinarea nevoilor site-ului. Determinarea informatiei pentru completarea / schimbarea site-ului. Determinarea modulelor / componentelor necesare.
  • Raportul privind vizualizarea site-ului. Un indicator important pentru determinarea vizualizarii site-ului – prezenta auditoriului pe site. Auditoriul site-ului – sunt utilizatorii, care efectueaza diferite actiuni si activitati pe site, precum: cumpararea marfei. Auditoriul site-ului si vizitatorii sai ocazionali creaza auditoriul general al site-ului. Analitica Google Analytics – crearea contului, configurarea site-ului. Analitica Google Analytics – configurarea notificarilor trimise pe E-mail.
  • Reinoirea la timp a serviciilor conexe. Monotorizarea performantelor site-ului si notificarea clientilor la timp despre problemele emergente. Notificarea despre expirarea contractului de chirie a domeniului site-ului. Notificarea de expirare a chiriei hostingului.
  • Consultari de la managerul personal. Prezentarea recomandarilor pentru imbunatatirea starii site-ului.
  • Recuperarea datelor de acces al site-ului. Recuperarea numelui de utilizator si a parolei.
  • Solutionarea problemelor administrative. Suportul si administrarea site-ului de catre compania SEMSEO – este o abordare individuala pentru orice client si deservirea calitativa a site-ului dvs.
  • Plasarea informatiei despre site pe diferite resurse web. Inregistrarea site-ului in cataloguri si motoare de cautare. Publicarea informatiei intreprinderii pe internet cu un scop publicitar.
  • Dezvoltarea strategica a site-ului. Activitati, menite sa respecte normele de functionare a site-ului. Tendinte de dezvoltare a astfel de proiecte bazate pe: reglementarea functiilor principale ale ste-ului, monotorizarea resurselor web similare si propriei analize.
  • Actualizarea datelor despre intreprindere pe alte resurse web. Actualizarea datelor despre intreprindere, ce sunt amplasate pe alte resure web, precum: forumuri, carti pentru oaspeti, bloguri, cataloage si altele.

Serviciile enumerate mai sus sunt incluse in serviciul de administrare a site-ului.

                                                                                                Crearea site-turilor– SEMSEO 

Trimite cererea

Noutăți