Gestionarea si dezvoltarea site-ului. Recomandari pentru dezvoltarea site-urilor.
Pincipala / Servicii / Deservirea site / Gestionarea si dezvoltarea site-ului

Gestionarea si dezvoltarea site-ului

Sunt foarte multe de sisteme de gestionare a site-urilor si necesta anumite cunostinte in domeniul respectiv. Specialistii companiei SEMSEO vor prelua obligatiunile cu privire la sarcinile de management si dezvoltare a site-ului dvs in reteaua internetului.

Gestionarea si dezvoltarea site-ului consta in:

  • Recomandari pentru dezvoltarea site-ului. Fiecare companie isi da intrebarea cu privire la dezvoltarea site-ului sau. Cum sa profitam corect de site? Ce trebuie de facut, ca site-ul sa aduca profit? Sunt niste provocari, cu care se confrunta orice companie! Determinarea scopului site-ului. Determinarea nevoilor site-ului. Determinarea informatiei pentru completarea / schimbarea site-ului. Determinarea modulelor / componentelor necesare.
  • Raportul privind vizualizarea site-ului. Un indicator important pentru determinarea vizualizarii site-ului – prezenta auditoriului pe site. Auditoriul site-ului – sunt utilizatorii, care efectueaza diferite actiuni si activitati pe site, precum: cumpararea marfei. Auditoriul site-ului si vizitatorii sai ocazionali creaza auditoriul general al site-ului. Analitica Google Analytics – crearea contului, configurarea site-ului. Analitica Google Analytics – configurarea notificarilor trimise pe E-mail.
  • Reinoirea la timp a serviciilor conexe. Monotorizarea performantelor site-ului si notificarea clientilor la timp despre problemele emergente. Notificarea despre expirarea contractului de chirie a domeniului site-ului. Notificarea de expirare a chiriei hostingului.
  • Consultari de la managerul personal. Prezentarea recomandarilor pentru imbunatatirea starii site-ului.
  • Recuperarea datelor de acces al site-ului. Recuperarea numelui de utilizator si a parolei.
  • Solutionarea problemelor administrative. Suportul si administrarea site-ului de catre compania SEMSEO – este o abordare individuala pentru orice client si deservirea calitativa a site-ului dvs.
  • Plasarea informatiei despre site pe diferite resurse web. Inregistrarea site-ului in cataloguri si motoare de cautare. Publicarea informatiei intreprinderii pe internet cu un scop publicitar.
  • Dezvoltarea strategica a site-ului. Activitati, menite sa respecte normele de functionare a site-ului. Tendinte de dezvoltare a astfel de proiecte bazate pe: reglementarea functiilor principale ale ste-ului, monotorizarea resurselor web similare si propriei analize.
  • Actualizarea datelor despre intreprindere pe alte resurse web. Actualizarea datelor despre intreprindere, ce sunt amplasate pe alte resure web, precum: forumuri, carti pentru oaspeti, bloguri, cataloage si altele.

Serviciile enumerate mai sus sunt incluse in serviciul de administrare a site-ului.

                                                                                                Crearea site-turilor– SEMSEO 

Trimite cererea

Noutăți

(Ру) SEMSEO дебютирует на турнире по FIFA-2018 среди молдавских бизнес- компаний, разделив 5-8 место из 48 участников

Din păcate acest articol este disponibil doar în Rusă. ...

(Ру) Google больше не использует каталог DMOZ для создания сниппетов

Din păcate acest articol este disponibil doar în Rusă. ...

(Ру) Мэри Микер назвала интернет-тренды 2017 года

Din păcate acest articol este disponibil doar în Rusă. ...

(Ру) Google не понижает сайты за ссылки на страницы с ошибкой 404

Din păcate acest articol este disponibil doar în Rusă. ...