Pincipala / Servicii / Proiectarea si analiza site-ului

Proiectarea si analiza site-ului

Atunci cind “Cauta” poate fi gasit pe site doar prin cautare …

Proiectare

Amintiti-va cit de des ati cautat inconstient anumite sectiuni ale site-ului ai le-ati gasit in cele mai neasteptate locuri? S-a intimplat asa ca ati irosit foarte mult timp pentru a inregistra o comanda sau sa gasiti contactele unei companii? Specialistii glumesc in privinta acesteia, spunind ca cea mai grava e situatia cind optiunea « Cauta » trebuie cautata si ea pe site prin «Cautare ». Pentru a nu crea confuzii in rindul utilizatorilor, in procesul de creare a site-ului e necesar de a lua in considerare specificul stiintei care studiaza comportamentul utilizatorilor pe site. De aceea, la fiecare proiect nou inceput, ne straduim sa avem cantitatea maxima de informatie despre produsul sau serviciul oferit, propunind in acelasi timp varianta cea mai optima, constituita din arhitectura si idei.

Arhitectura implica dezvoltarea unui sistem simplificat de navigare pe site, calculul numarului optim de pagini, servicii suplimentare si alte elemente unicale bine asezate in pagini.

Administrare

Dupa “nastere”, site-ul va invata sa faca primii pasi. Sarcina noastra e sa facem tot posibilul ca acesta sa stea ferm pe picioare si niciodata sa nu ezite.

  • Suport informational
  • Suport tehnic
  • Analiza si proiectare
  • Promovare in rezultatele motoarelor de cautare
  • Optimizare SEO

Analiza site-ului

Deasemenea, noi mai oferit un serviciu suplimentar – analiza site-ului pentru a identifica defectiunile care pot influenta negativ calea spre atingerea scopurilor. Toate datele primite in urma analizei sunt incluse in raport pentru rezolvarea lor cit mai rapida.

Tipuri de analiza a site-ului:

Specificul companiei “SemSeo” consta din faptul ca noi oferim tot spectrul de servicii, incepind cu crearea si finisind cu dezvoltarea si suportul site-ului la cel mai inalt nivel.

Trimite cererea

Noutăți

(Ру) SEMSEO дебютирует на турнире по FIFA-2018 среди молдавских бизнес- компаний, разделив 5-8 место из 48 участников

Din păcate acest articol este disponibil doar în Rusă. ...

(Ру) Google больше не использует каталог DMOZ для создания сниппетов

Din păcate acest articol este disponibil doar în Rusă. ...

(Ру) Мэри Микер назвала интернет-тренды 2017 года

Din păcate acest articol este disponibil doar în Rusă. ...

(Ру) Google не понижает сайты за ссылки на страницы с ошибкой 404

Din păcate acest articol este disponibil doar în Rusă. ...