Pincipala / Servicii / Marketing in retelele sociale

Marketing in retelele sociale

Promovarea in Facebook SMM (Social Media Marketing) – consta in amplasarea publicitatii contextuale in retelele sociale, care la rindul lor au multi vizitatori, aproximativ – 10 milioane de vizitatori lunar. Datorita acestei multimi de vizitatori, anuntul dvs o sa aiba un numar mare de afisari foarte semnificative.

Nu va fie frica de numarul mare de afisari – nu trebuie sa platiti pentru ele. Sa se plateasca poate numai numarul de vizitatori ce viziteaza site-ul dvs accesind adresa direct din anuntul publicitatii contextuale din retelele sociale. Atunci afisarea publicitatii dvs va fi gratisa, iar cu plata va fi doar numarul de vizitari al site-ului dvs. Aceasta va da o posibilitate majora de a controla bugetul actiunilor publicitare, dar pe de alta parte, va permite sa efectuati companii gratise de publicitate, precum: sa faceti renumit marca produselor sau a serviciilor prestate de compania dvs pentru utilizatori.

CE NE DA PROMOVAREA IN RETELELE SOCIALE?

 1. Imbunatateste reputatia companiei dvs.
 2. Creste pozitia site-ului dvs in motoarele de cautare.
 3. Posibilitatea de a atrage clienti potentiali.
 4. Crearea unui auditoriu constant al site-ului.
 5. Crearea de feedback.
 6. Perspectiva efectiva de dezvoltare a site-ului.

In plus, afisarea publicitatii contextuale in retelele sociale fac posibila gestionarea actiunilor publicitare, care nu sunt disponibile in celelalte flexuri de transmitere a informatiei publicitare:

 • afisarea informatiei publicitare doar utilizatorilor cointeresati, care sunt alesi pe site prin diferite optiuni socio-demografice sau de locul geografic (care este optiune foarte solicitata in Republica Moldova).
 • cunoasterea exacta a numarului de vizitatori ai site-ului dvs, ca face posibil prognozarea nivelului de vinzari si majorarea numarului de comenzi. Pentru atingerea acestor rezultate, noi vom efectua urmatoarele:
 • gratis va vom crea un anunt publicitar (de tip text sau element grafic), in acele norme, stabilite de Facebook.
 • selectam o grupa de utilizatori, care sa fie cointeresati de serviciile sau produsele dvs si le vom demonstra anuntul publicitar.
 • vom afisa informatia dvs pe site-uri pentru un interval de timp optim.
 • mereu monitorizam rezultatele si actiunile anuntului publicitar, pentru a crea cele mai bune conditii pentru compania si clientii dvs.

In asa fel, vati putea afla clar numarul de vizitari si veti achita doar pentru clientii ce acceseaza site-ul dvs, ceea ce permite foarte efectim sa coordonati actiunile publicitare.

Costul promovarii in Facebook

Trimite cererea

Noutăți

(Ру) SEMSEO дебютирует на турнире по FIFA-2018 среди молдавских бизнес- компаний, разделив 5-8 место из 48 участников

Din păcate acest articol este disponibil doar în Rusă. ...

(Ру) Google больше не использует каталог DMOZ для создания сниппетов

Din păcate acest articol este disponibil doar în Rusă. ...

(Ру) Мэри Микер назвала интернет-тренды 2017 года

Din păcate acest articol este disponibil doar în Rusă. ...

(Ру) Google не понижает сайты за ссылки на страницы с ошибкой 404

Din păcate acest articol este disponibil doar în Rusă. ...