Analiza complexa a site-urilor. Analiza calitatii optimizarii site-ului in motoarele de cautare | SEO optimizare
Pincipala / Servicii / Analiza complexa a site-ului

Analiza complexa a site-ului

Daca va dati intrebari referitor la analiza eficientii site-ului dvs si preferati sa luati orice decizii pe baza informatiei analitice, pai aveti nevoie de o analiza complexa a site-ului. Aceasta analiza complexa va fi efectuata de catre specialistii SEMSEO, iar la sfirsitul analizei veti primi un raport ce va include actiunile efectuate si recomandari pentru imbunatatirea starii site-ului dvs.

Aces serviciu va fi util, daca planuiti sa comandati pentru site-ul dvs servicii de promovare si publicitate contextuala, dara mai intii doriti sa aflati starea site-ului dvs si ce trebuie de efectuat pentru un succes efectiv al site-ului.

Analiza complexa consta din:

  • Analiza pe baza de web analitica – Va afisa analiza auditoriului site-ului din diferite parti, dar si va afisa rezultatul daca site-ul corespunde intereselor utilizatorilor site-ului. Vor fi prezentate recomandari pentru imbunatatirea starii site-ului.
  • Analiza vinzarii abilitatilor site-ului: – Analiza comfortului site-ului pentru utilizatori, analiza continutului site-ului, dar si analiza elementelor de atragere a utilizatorilor sau a noilor clienti, modul in care a site-ul dvs a dezvoltat capacitatea sa de a vinde produse sau servicii.
  • Analiza calitatii optimizarii site-ului in motoarele de cautare – Aplicarea recomandarilor, obtinute in urma efectuarii analizei calitatii optimizarii site-ului in motoarele de cautare, vor ajuta la promovarea eficienta a site-ului, plasindu-l in TOP.
  • Analiza tehnica a site-ului – Ajuta la determinarea calitatii programarii codului site-ului, dar si identifica problemele prezente si seriozitatea acestora.

Datorita analizei complexe a site-ului, orice companie va intelege ce anume trebuie de imbunatatit pe site-ul lor si ce este mai presus de toate.

Analiza complexa a site-ului Contractul analizei site-ului

Trimite cererea

Noutăți