Analiza complexa a site-urilor. Analiza calitatii optimizarii site-ului in motoarele de cautare
Pincipala / Servicii / Proiectarea si analiza site / Analiza complexa a site-ului

Analiza complexa a site-ului

Daca va dati intrebari referitor la analiza eficientii site-ului dvs si preferati sa luati orice decizii pe baza informatiei analitice, pai aveti nevoie de o analiza complexa a site-ului. Aceasta analiza complexa va fi efectuata de catre specialistii SEMSEO, iar la sfirsitul analizei veti primi un raport ce va include actiunile efectuate si recomandari pentru imbunatatirea starii site-ului dvs.

Aces serviciu va fi util, daca planuiti sa comandati pentru site-ul dvs servicii de promovare si publicitate contextuala, dara mai intii doriti sa aflati starea site-ului dvs si ce trebuie de efectuat pentru un succes efectiv al site-ului.

Analiza complexa consta din:

  • Analiza pe baza de web analitica – Va afisa analiza auditoriului site-ului din diferite parti, dar si va afisa rezultatul daca site-ul corespunde intereselor utilizatorilor site-ului. Vor fi prezentate recomandari pentru imbunatatirea starii site-ului.
  • Analiza vinzarii abilitatilor site-ului: – Analiza comfortului site-ului pentru utilizatori, analiza continutului site-ului, dar si analiza elementelor de atragere a utilizatorilor sau a noilor clienti, modul in care a site-ul dvs a dezvoltat capacitatea sa de a vinde produse sau servicii.
  • Analiza calitatii optimizarii site-ului in motoarele de cautare – Aplicarea recomandarilor, obtinute in urma efectuarii analizei calitatii optimizarii site-ului in motoarele de cautare, vor ajuta la promovarea eficienta a site-ului, plasindu-l in TOP.
  • Analiza tehnica a site-ului – Ajuta la determinarea calitatii programarii codului site-ului, dar si identifica problemele prezente si seriozitatea acestora.

Datorita analizei complexe a site-ului, orice companie va intelege ce anume trebuie de imbunatatit pe site-ul lor si ce este mai presus de toate.

Analiza complexa a site-ului Contractul analizei site-ului

Trimite cererea

Noutăți

(Ру) SEMSEO дебютирует на турнире по FIFA-2018 среди молдавских бизнес- компаний, разделив 5-8 место из 48 участников

Din păcate acest articol este disponibil doar în Rusă. ...

(Ру) Google больше не использует каталог DMOZ для создания сниппетов

Din păcate acest articol este disponibil doar în Rusă. ...

(Ру) Мэри Микер назвала интернет-тренды 2017 года

Din păcate acest articol este disponibil doar în Rusă. ...

(Ру) Google не понижает сайты за ссылки на страницы с ошибкой 404

Din păcate acest articol este disponibil doar în Rusă. ...