Analiza tehnica a continutului site-urilor. Optimizarea SEO a continutului site-ului. | SEO optimizare
Pincipala / Servicii / Analiza tehnica a continutului site-ului

Analiza tehnica a continutului site-ului

In momentul crearii site-ului o atentie importanta ii revine continutului acestuia. De exemplu, aveti nevoie sa cumparati un automobil Dacia Logan, atunci este necesar sa cautati acest automobil pe niste site-uri destinate vinzarilor automobilelor.

Anume cerintele corecte ale continutului site-ului face ca site-ul sa fie indexat corect de catre motoarele de cautare. Informatia de pe continutul site-ului este citita de catre utilizatori, dar si de catre robotii motoarelor de cautare si anume ei determina parametrii unei pagini concrete, dupa cautarea unor anumite interogari in motoarele de cautare.

In contextul de optimizare a continutului de tip text cea mai principala prioritate o are optimizarea SEO, care consta in efectuare unor multimi de operatii ce vizeaza cresterea pozitiei site-ului in lista emisa de motoarele de cautare in urma unei interogari a utilizatorului.

Scopul acestei analize – evaluarea calitatii continutului site-ului – din punct de vedere al utilizatorilor si a motoarelor de cautare.

Analiza contextuala a site-ului raspunde la urmatoarele intrebari:

  • Textul va influenta asupra cititorilor?
  • Are un rezultat efectiv?
  • Este relevant oare textul din punct de vedere a motoarelor de cautare?

Trimite cererea

Noutăți