Primește o ofertă
pentru site

Pincipala / Noutăți / 2013 / October / 24 / Semseo si-a sarbatorit prima sa aniversare

Semseo si-a sarbatorit prima sa aniversare

24.10.2013

Pe data de 9 octombrie, compania Semseo a inmplinit un anisor de la data fondarii. Cu acest prilej, a avut loc o celebrare festiva, care a avut loc intr-una dintre cele mai bune restaurante din Chisinau Banket Hall.

Prima aniversare a fost sarbatorita intr-o atmosfera de familie, stabilita de angajatii companiei. Astfel, in acest caz, sintagma „atmosfera de familie” nu este un cliseu jurnalistic. Conform planului Semseo, toti angajatii au fost invitati sa se prezinte cu jumatatile lor, ce a creat o atmosfera de celebrare speciala.

La masa de sarbatoare, discursul introductiv a fost facut de fondatorul companiei Semseo, Igor Gratie:

De la data fondarii companiei, a trecut fix un, dar in acest timp, noi am indeplinit nu mai putin de 30 de comenzi pentru diferite companii, incepind cu firme private si terminind cu institutii de stat. In aceste 12 luni, colectivul nostru mereu se marea, iar activele noastre sau marit de cca 3 ori, ce ne permit astazi sa concuram cu multe companii din CSI si Europa. Deasemenea, sa extins si numarul de servicii prestate de noi, care includ acum nu mai putin de 20 de servicii directionate in diferite sfere, precum creare web site, promovarea si dezvoltarea lor, adaugarea continutului si altele. Mereu se introduc noi standarde de calitate, pentru a asigura un succes clientilor nostri. Principalele prioritati ale companiei Semseo ramin indeplinirea calitativa a comenzilor clientilor nostri. Datorita acestor calitati, in actualitate, compania Semseo colaboreaza cu multi parteneri din Republica Moldova, dar si din strainatate. Eu sunt foarte fericit, ca in aceasta zi minunata de aniversare, sa urez bun venit colectivului, care intr-un scurt timp a devenit ca o familie!

Mai apoi, discursul a fost preluat de proprietarul restaurantului „Banket Hall” Ion Dudus, care a facut tot posibilul ca aniversarea sa aiba loc intr-o atmosfera placuta:

Dorim companiei Semseo mult succes si sa fie mereu intr-un curs de dezvoltare, servicii noi si incitante, o dinamica pozitiva a afacerilor si niste conditii pozitive pe o piata favorabila. Va doresc sa aveti mai multe motive sa va intilniti impreuna, nu numai pentru aniversari, dar si pentru atingerea scopurilor. Si, la rindul sau, colectivul restaurantului nostru va face intotdeauna tot posibilul, ca aniversarile voastre sa fie neuitate.
Managerul general, Andrei Timofei, a remarcat faptul ca primul an a fost destul de reproductiv: «Eu lucrez pentru Semseo aproape de la data fondarii, insa rezultatele noastre se observa foarte clar. Colectivul nostru se afla intr-o crestere continua, ne-am mutat din oficiul vechi intr-o cladire noua, unde oficiul este mai spatios de trei ori in comparare cu cel vechi. Detinem un portofoliu foarte valoros de comenzi indeplinite. Dar cel mai principal este faptul ca, la inceput compania Semseo nu era renumita, insa acum clientii singuri apeleaza la noi, ne trimit mesaje E-mail si chiar singuri se prezinta la oficiul nostru, prezentindu-ne proiectele lor si comandind serviciile oferite de noi.

Unul dintre potentialii clienti ai companiei Semseo, este managerul restaurantului Banket Hall, Baranishina Olesea, care nu a ocolit cu atentia sa aceasta aniversare si a mentionat promovarea efectiva pe internet a site-ului restaurantului „banket-hall.md” de catre compania Semseo:

Suntem intotdeauna foarte fericiti sa vedem colectivul nostru intre acesti peretii si suntem foarte incintati sa cooperam cu compania dumneavoastra. Datorita serviciilor voastre, noi am fost capabili sa experimentam toate beneficiile promovarii site-ului nostru pe internet. Cind intrebam clientii nostri de unde au aflat de restaurantul nostru, aproape toti ei raspund, ca ne au gasit in reteaua internetului. Promovarea pe internet aduce mai multe rezultate efective decit publicitatea la televiziune. In timpul colaborarii noastre, ati demostrat ca sunteti adevarati profesionisti, iar acum este rindul nostru sa ne prezentam in toata splendoare noastra. Noi lucram pentru ca voi sa va odihniti.

Dupa acest discurs, colectivul Semseo s-a convins in discursul managerului Banket Hall: un decor placut si o deservire competenta si amabila, chelneri politicosi, care urmareau cu atentie confortul fiecarui persoane, o muzica placuta in functie de preferintele oaspetilor.

La finalizarea festivitatii, toti au ajuns la concluzia ca la urmatorea zi de nastere a companiei Semseo, colectivul trebuie sa se mareasca minimum de doua ori. Iar realizarile si succesele companiei trebuie sa fie triplate in comparatie cu anul de debut.