Primește o ofertă
pentru site

Pincipala / Noutăți / 2012 / June / 17 / «SemSeo» campioana Chisinaului la mini-fotbal

«SemSeo» campioana Chisinaului la mini-fotbal

17.06.2012

In Chisinau a avut loc campionatul orasului la mini-fotbal. Campionatul a fost sponsorizat de catre Ministerul Tineretului si Sportului precum si Federatia Moldoveneasca de Fotbal si Primaria municipiului Chisinau. La acest turneu au participat 32 de echipe, din municipiul Chisinau si comunele din jurul municipiului.

In conformitate cu regulamentul turnirului, care a avut loc conform analogiei Campionatului Mondial, cele 32 de echipe au fost impartite in cite 8 grupe a cite 4 echipe. Echipele ce au ocupat primele 2 locuri din grupele respective lor au continuat concurenta pentru trofeu. Cei care pierd match-ul sunt eliminati din turnir.

Pina la ultima etapa a turnirului, au ajuns 4 echipe. In prima semifinala echipa «SemSeo» a invins echipa «Fulger» cu scorul de 6:2, iar in cea de a doua semifinala, echipa «Ghidighici» a invins echipa «Stefan cel Mare» cu scorul de 8:1. In match-ul pentru bronz a cistigat echipa «Fulger», care a invins echipa «Stefan cel Mare» cu scorul de 7:3. In final au concurat echipele «SemSeo» si «Ghidighici».

Satenii s-au manifestat primii dupa lovitura de raza lunga a jucatorului Graur, dar nu au reusit sa mentina acest avantaj si la inceputul celei de a doua reprize cedau cu scorul de 1:3. Jucatorii echipei din Ghidighici au reusit de 2 ori sa reduca intirzierile pina la minim, creind scorul de 2:3, iar mai apoi 3:4, dar mai mult, echipa in uniforma galbena nu a fost in stare. Jucatorii antrenorului Adrian Sirbu nu au mai permis ridicarea scorului pentru adversari, iar mai apoi jucatrul Sergiu Munteanu a marcat urmatoarele 3 baloane in poarta adversarilor. Pina la urma match-ul sa incheiat cu scorul de 6:3 in favoarea echipei «SemSeo».

La ceremonia de premiere, jucatorii echipelor ce au invins au primit medalii si diplome de la Ministerul Tineretului si Sportului, iar capitanului echipei «SemSeo» Vadim Borodac i sa inminat cupa comemorativa. Pentru echipa invingatoare jucau urmatorii fotbalisti: Alexandru Timbalist, Serghei Munteanu, Viorel Munteanu, Constantin Burdujel, care sunt renumiti datorita campionatului «Eldorado», Oleg Gojan, Vadim Borodac, Adrian Sirbu si Valeriu Teti si Alexandru Sarvan.