Pincipala / Despre companie / Locuri de munca SEMSEO

Locuri de munca SEMSEO

Orice companie de success se bazeaza pe umerii unui conducator intelept. Dar un colectiv pasiv si neorganizat poate fi o sarcina grea chiar si pentru un lider ambitios. Cit de puternici nu ar fi umerii acestuia, un rol semnificativ in succesul companiei il joaca colectivul, care reprezinta indicile de calitate, eficienta si siguranta pentru orice serviciu sau produs.

In alegerea personalului nostru noi ne adresam cu o atentie deosebita, doarece la momentul de fata, compania «SEMSEO» deja s-a afirmat pe piata internationala a publicitatii pe internet, ca fiind o companie responsabila si una de succes.

Anume o asa reputatie, ea trebuie sa mentina si s-o perpetueze. In colectivul nostru coeziv, tot timpul vom fi bucurosi de oameni activi, ambitiosi si responsabili, cointeresati de dezvoltarea continua si participarea activa in procesul de lucru. Compania noastra propune urmatoarele posturi vacante :

  • Copywriter
  • Specialist SEO
  • Specialist Internet-marketing
  • Agent de publicitate

Lucrul la noi in companie, va dezvolta calitati respective in acest domeniu, oferind posibilitatea de a primi placere din procesul de lucru si devenind o parte din colectivul uneia dintre cele mai bune companii in domeniului lucrului cu resursele internet in Moldova.

Daca profesionalismul este una dintre calitatile dvs. de baza, atunci dvs puteti fi un partener ideal pentru compania noastra !