De ce SEMSEO?

Si au decis oamenii: „Sa fie internet!” si au construit 1000 de computatoare si le au combinat intr-o retea. In a 2 zi au umplut lumea noua cu primele site-uri. Incepind cu a 3 zi, aici, au inceput sa functioneze magazine, banci, cinematografe, farmacii, universitati. Cu parere de rau, in ziua a 4, multe proiecte au inceput sa dispara din cauza incapacitatii de a exista in lumea aceasta noua. In ciuda disparitiei, in ziua a 5, milioane de persoane au inceput sa migreze in internet din lumea reala. Dar numai in ziua a 6, aici au aparut persoanele ce pot sa asigure supravietuirea si promovarea afacerii pe internet. In ziua a 7, nu se odihnea nimeni. Oamenii de afaceri gospodari, cautau metode eficiente noi de promovarea a afacerilor lor in lumea noua, in Internet!

Cui ati incredinta controlul afacerii dvs pe internet?

Posibil ca creatorii sau administratorul de sistem al site-ului v-au promis promovarea site-ului? Stim bine ca internetul nu este profilul lor, iar proiectul probabil va pieri in timpul apropiat. Poate aceste actiuni sunt intreprinse de un simplu lucrator? Lipsa sa de cunostinte in domeniul respectiv va va aduce site-ul la epoca de piatra. Ceea ce va duce la pierderea clientilor.

Dar cu siguranta organizarea afacerilor pe internet este echivalenta celei din realitate

Plasarea unui site pe internet este similar cautarii oficiului potrivit. Suportul tehnic al site-ului – este o necesitate pentru orice site. Adaugarea continutului pe site este echivalent cu amplasarea produselor pe rafturi. Actiunile publicitare din realitate, deasemenea sunt necesare si pe internet. Optimizarea site-ului in motoarele de cautare – este un proces principal, pentru ca publicul sa afle o 100% despre serviciile sau produsele dvs. Nu stiti pe nimeni, cine ar putea efectua toate aceste servicii de la inceput pina la sfirsit?

Echipa de specialisti «SemSeo» va vor oferi urmatoarele servicii:

Cresterea vinzarilor prin intermediul internetului reprezinta 40%, ceea ce depaseste cresterea comertului conventional. 70% din utilizatorii internetului, cel putin odata au achizitionat niste producte sau servicii, in urma cautarii acestore in motoarele de cautare. La companiile de succes, care detin macar un site, fiecare al 4-lea cumparator este de pe internet.

«SEMSEO» – garantia stabilitatii si promovarii site-urilor pe internet!

seo optimizare