Pincipala / Despre companie / Pentru parteneri

Pentru parteneri

Firma care se ocupa nemijlocit cu elaborarea si administrarea site-ului, se ciocneste cu asa problema cum ar fi promovarea produsului finit, si anume a site-ului. Este evident, ca, compania-promotor isi indreapta resursele sale de baza spre realizarea proiectului clientului, si cel mai frecvent nu ofera clientilor sai promovarea ulterioara pe internet a proiectului respectiv. In acest caz, apare necesitatea gasirii unor specialisti, fapt care v-ar putea lua mult timp si chiar bani. Insa, daca va veti adresa la “SEMSEO”, dvs. nu doar veti reduce din timpul dvs. de cautare, dar si veti putea obtine un profit material din aceasta colaborare. « SEMSEO »- este o colaborare profitabila la un inalt nivel profesional, care va v-a ajuta sa economisiti timpul dvs. si sa va amplificati resursele.

Compania noastra activeaza deja de mult timp in sfera serviciilor de publicitate privitor la promovarea site-urilor in retea si este in cautare de parteneri pentru o colaborare reciproc avantajoasa. Deja la etapa crearii fiecarui proiect web, directionat spre success, ne gindim nemijlocit la promovarea lui ulterioara in rindul maselor. Noi vom fi utili atit clientului propriu-zis, cit si clientului in calitate de dezvoltator de site. Dezvoltatorul de site, informind clientul despre noi, propune acestuia serviciile de calitate a colaboratorilor nostri inalt calificati, si deasemeni primeste 10% din suma comenzii, realizata la noi de clientul dvs.

In acest mod, dvs. nu doar evitati sa va ciocniti cu lucratorii necalificati, dar primiti si profit din atragerea clientului. Dvs aveti posibilitatea sa oferiti clientului dvs. servicii suplimentare conform listei dvs. de preturi in baza indicatiilor corective din partea noastra. In acest mod, nepretinzind la sfera dvs. de activitate, noi nu doar primim un avantaj reciproc din aceasta colaborare, dar si va oferim posibilitatea sa continuati colaborarea cu clientul cu achitarea ulterioara a serviciilor dvs.

Proiectele site-urilor eficient elaborate si pregatite professional pentru promovarea ulterioara pe internet, vor permite studioului dvs. sa isi mareasca substantial nivelul de concurenta si sa se evidentieze pe fonul unor companii ordinare de dezvoltare a site-urilor.

Incredintati promovarea site-ului dvs. companiei «SEMSEO» si veti putea beneficia de un profit maximal din necesitatea promovarii site-ului fara pierderea suplimentara a nervilor.

Oferta de parteneriat