Pincipala / Despre companie

Despre companie

Odata cu aparitia site-ului propriu- scopul dvs. a devenit atragerea vizitatorilor si marirea numarului de vizitatori pentru situl respectiv. Din pacate, multi clienti, comandind creare unui site, omit un moment, si anume, ca serviciul comandat se ocupa exclusiv de partea tehnica, dar nu ofera servicii privitor la managementul site-ului. Compania «SEMSEO», nu va omite ca acest fapt care sa impiedice la realizarea dorintelor dvs si a planului de afaceri.

Compania noastra va propune nu doar servicii de management si elaborare a site-ului, dar va ajuta si la gasirea personalului calificat pentru crearea, controlul si deservirea tehnica a site-ului dvs.

Compania “SEMSEO” ofera administrarea deplina a site-ului dvs. cu promovarea lui ulterioara in motoarele de cautare, marind astfel cu fiecare zi, popularitatea site-ului. Corectarea deficientelor, efectuate de personalul responsabil de proiectul dvs. intra la fel in obligatiunile noastre. Daca decidem sa ne apucam de site-ul dvs, atunci scopul nostru este ca sa-l facem ideal, iar greselile nu fac parte din competenta noastra.

Noi va propunem nu doar servicii de un nivel inalt. Totusi, nu trebuie sa uitam, ca oricit de calitativ nu ar fi site-ul dvs, fara un plan publicitar strategic si corect, nimeni nu va afla despre el.

Web-studio in Moldova

Compania «SEMSEO» poseda o bogata experienta profesionala in domeniul elaborarii si promovarii site-urilor in retea. Dupa cum arata si practica obtinuta de-a lungul anilor, in jur de 90% din succesul oricarei afaceri pe internet reprezinta aportul profesional a specialistilor in internet- marketing. Promovarea afacerii in retea reprezinta in sine un proces complex. Acesta poate nu necesita acel efort necesar ca si in cazul deschiderii unei intreprinderi standart, dar de multe ori il depaseste cind este vorba despre complexitatea continutului. Evitarea unor dificultati neprevazute, este posibila, doar in cazul, in care aveti deplina incredere in specialistul responsabil de proiectul dvs.

SEM, SEO, SMO, SMM, SERM, – sint doar unele din numeroasele servicii, pe care vi le propune firma noastra de promovare a site-ului. Noi vom schimba site-ul dvs intr-un mecanizm eficient, care va aduce un real profit proprietarului acestuia.

Promovarea – agenția de Internet-marketing SEMSEO

Google Partner in Moldova

Google Analytics

Partenerii amoCRM in Moldova

Parteneri cu SEO companie-lider din Rusia!