Crearea, elaborarea site ului websi optimizare SEO in Moldova.
spam1 spam2

Комплексные маркетинговые интернет решения

mac
Administrare site. Tariful „Penguin”
Deservirea site-ului. Tarif „Horse”
Deservirea site-ului. Tarif „Bird”

Любой сайт при правильном менеджменте
способен приносить прибыль!

Administraea și promovarea site-ului este responsabilitatea programiștilor, sau a angajaților companiei clientului. Această concepție greșită distruge multe proiecte de succes din Moldova, deoarece administrarea și promovarea site-ului necesită o competență profesională, cât în marketing, atât și în funcționarea motoarelor de căutare, și a caracteristicilor tehnice ale site-ului. „SemSeo” vă propune un management complet și profesionist al site-ului Dvs, incluzînd SEM și SEO, și vă garantează creșterea eficienței site-ului Dvs prin următoarele acțiuni:

Analizăm
și îmbunătățim

Auditul unui site este necesar pentru o analiză cuprinzătoare a aspectelor sale tehnice, de conținut și de marketing, cu scopul de a identifica problemele, optimiza funcționarea resursei și crește eficiența sa.
Audit la site

Creăm website-uri
și elaborăm designul

Ne specializăm în crearea site-urilor eficiente, oferind design unic, navigare intuitivă și performanță ridicată, pentru a atinge obiectivele de afaceri ale clienților noștri.
Crearea site-urilor

Scriem texte
care vând

Textele relevante, care conving consumatorul să se implice, și în același timp optimizate pentru motoarele de căutare, cu un număr optim de interogări de căutare – este o necesitate pentru promovarea site-urilor. Copywriting-ul nostru este unic, textele sunt captivante și ușor de citit. Dar cel mai important – ele sunt convingătoare, pentru a vinde servicii și/sau produse!
Copywriting

Optimizare SEO
la site-uri

Cu peste 15 ani de experiență, efectuăm optimizarea completă SEO a site-urilor, orientată spre îmbunătățirea vizibilității lor în motoarele de căutare și sporirea traficului organic.
SEO optimizare a site-ului

Planificăm o publicitate
de succes

Specificul reclamei contextuale constă în faptul că este afișată doar utilizatorilor interesați, adică fiecare leu investit garantează un randament.
Reclamă contextuală

Informăm despre Dvs
în rețelele de socializare

Rețelele sociale sunt una dintre cele mai eficiente modalități de comunicare cu audiența țintă. Știm cum să atragem abonații și să îi menținem prin conținut unic și interesant.
Publicitate targetată

Administram și
dezvoltăm site-ul dvs.

Asigurăm gestionarea completă și administrarea site-ului, inclusiv suport tehnic, actualizare de conținut și menținerea unei funcționalități continue pentru performanță optimă.
Asistentă la site-uri

spam bg2-add

Clienții noștri

Moldcell
FinComBank
Itaxi
CPT
Ultra
crm.md
sms.md
euroremont
lv
(Ру) om2om
puma
cvantid

Despre noi